Willem Buytenwegstraat 185 C - Baljon - Straat - 1.jpg

Verhuur.

Forte Vastgoed richt zich op het bijzonder verbouwen van woningen. Niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de verhuur. Ontdek de lopende projecten op deze pagina. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: beheer@fortevastgoed.nl

Vredehofstraat 46- Apt I - 7.jpg

verhuurd.

Vredehof I

Rotterdam, Kralingen.

In het centrum van Kralingen is Forte Vastgoed bezig met het verbouwen en ontwikkelen van 5 appartementen met een oppervlakte van 40 - 97 m2. Vredehof I is inmiddels verhuurd.

Vredehof II

Rotterdam, Kralingen.

In het centrum van Kralingen is Forte Vastgoed bezig met het verbouwen en ontwikkelen van 5 appartementen met een oppervlakte van 40 - 97 m2. Vredehof II is inmiddels verhuurd.

Vredehofstraat 46- Apt II - 18.jpg

verhuurd.

Vredehofstraat 46- Apt III - 4.jpg

verhuurd.

Vredehof III

Rotterdam, Kralingen.

In het centrum van Kralingen is Forte Vastgoed bezig met het verbouwen en ontwikkelen van 5 appartementen met een oppervlakte van 40 - 97 m2. Vredehof III is inmiddels verhuurd.

Vredehof IV

Rotterdam, Kralingen.

In het centrum van Kralingen is Forte Vastgoed bezig met het verbouwen en ontwikkelen van 5 appartementen met een oppervlakte van 40 - 97 m2. Vredehof IV komt medio April in de verhuur.

binnenkort in de verhuur. (1).png
binnenkort in de verhuur. (1).png

Vredehof V

Rotterdam, Kralingen.

In het centrum van Kralingen is Forte Vastgoed bezig met het verbouwen en ontwikkelen van 5 appartementen met een oppervlakte van 40 - 97 m2. Vredehof V komt medio April in de verhuur.